Hos AudioVision Skive 12.11.99www.madrigal.com

Madrigal Audio afholdt fredag den 12. november 1999, en produktpræsentation hos Audiovision i Skive.

Tilslutningen var helt overvældende og vi måtte desværre sige nej til mange, men vi vil forsøge at afholde endnu en produktpræsentation for alle dem som er skrevet på venteliste hos os oplyser Poul Dalgaard fra AudioVision i Skive.

Produktpræsentationen blev i vanlig stil varetaget af en meget veltalende Jerry Hanna fra Madrigal Audio, som gav deltagerne en uforglemmelig aften, hvor han virkelig gik i dybden med ideologien og teknikken bag disse utrolig flot designede og  velspillende produkter, der blev stillet mange spørgsmål til de avancerede tekniske løsninger som man fra Madrigals side anvender.

Følgende nye produkter blev gennemgået:
Madrigals nye referenceforforstærker ML No.32 til kr. 150.000,00
Den nye integrerede forstærker ML. No. 383 til kr. 60.000,00
Det nye DVD drev fra Proceed MDT til kr. 60.000,00

Revel højttalerne er et utroligt spændende bekendtskab, det er en af de mest ultimative og kompromisløse højttalere som vi har set til dato, priserne begynder ved 20.000,00 kr. pr. sæt og slutter ved kr. 160.000,00 pr. sæt, Revel har også fuldt program i center samt baghøjtalere.

Der blev spillet på følgende udstyr:

Lytterummet:

Ml. No. 37 cd løbeværk
ML. No. 36 S processor
ML. No. 380 S forforstærker
Ml. No. 333 effektforstærker
Revel Performa 30, 3 vejs gulvhøjttaler.
Højtalerkabler og signalkabler fra MIT og Madrigal.

Butikken:

Proceed’s nye MDT DVD løbeværk
ML. No. 360 S processor
ML. No. 32 forforstærker
Ml. No. 335 Effektforstærker
Revel Studio,
Højtalerkabler og signalkabler fra MIT og Madrigal.

Der blev spillet meget musik, helt fra gamle optagelser tilbage fra 1955 og til helt nye udgivelser blandt andet fra Chesky's 24 bit 96 khz. Alt blev gengivet med et meget overbevisende perspektiv og en mikrodynamik som er sjælden hørt, men et gennemgående træk var, at alt blev gengivet meget neutralt og ørevenligt.

Der blev stillet mange spørgsmål til Jerry Hanna angående de nye produkter og alle fik et yderst detaljeret svar selv på teknisk vanskelige spørgsmål/valgte løsninger.

En meget spændende aften for de 60 fremmødte, alle var enige om at det ikke var sidste gang man brugte en aften på Madrigals produktpræsentation.


Med venlig hilsen

Poul Dalgaard